NFFs honorære lederstipend

Postet av Ål IL - Fotball den 17. Feb 2017

Vi gratulerer vår kjære Nils Egil Vedvik med NFFs honorære lederstipend som ble utdelt på tinget i kveld!


Her er teksten som ble lest opp under utdelingen:

Denne mannen trenger nok ingen lang beskrivelse!

Nils Egil er en ildsjel uten like! Han brenner for barn og unge på ÅL. Han har et hjerte av gull og vet ikke hva godt han skal gjøre for å tilrettelegge slik at alle har ett bra fotballtilbud. Barns sikkerhet og trygghet er noe han setter høyt. Bråta skal være en trygg og god plass for barn og unge på tvers av idretter og nasjonaliteter. Han er tilgjengelig 24/7 og har alltid tid til en fotballprat.

Nils Egil er ulønnet, har stor arbeidskapasitet, jobber målrettet med stort engasjement og har vært og er en svært viktig person for å få fotballgruppa på Ål til å nå nye høyder.
Han er trener for flere lag, dommer og jobber nå for å ta neste steg på trenerstigen (B-lisens). Han legger ned uhorvelig mange timer på arbeid på Bråta.

Nils Egil er et oppkomme av planer og visjoner for hvordan fotballgruppa skal bli bedre og gi et godt tilbud til alle involverte. Som det stå-på mennesket han er lar han det ikke bli med planer, han får realisert visjonene sine! Han brenner ekstra for våre kjære dommere.

Han er kjent for sine sterke meninger, men som oftest har han rett i det han sier selv om det av og til nok kan være vanskelig å innrømme for andre :)

Som leder av ÅL IL Fotball gjør han en fantastisk jobb og fortjener virkelig en ekstra oppmerksomhet med NFFs honorære lederstipend.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.