Trekning kalender 2021

Postet av Ål IL - Fotball den 16. Jan 2022

Her er trekningslista for julekander 2021
FOTBALLKALENDEREN 2022

Postet av Ål IL - Fotball den 6. Nov 2021

Da er vi snart klare med fotballkalenderen 2022. I år satser vi på tidligere opplegg med utkjøring og salg av kalendere på dør.

Vi i styret vil være tilstede på Bråta og dele ut kalendere i perioden mandag – torsdag 15 – 18.11 fra kl. 17-21 alle fire kvelder. Vi trenger minst 28 biler/sjåfører for å dekke de ulike kjørerutene så her er det bare å melde seg på. Vi tenker at dere fyller opp bilen med spillere som bistår med salget på dørene.

 Kalendersalget er en meget viktig inntektskilde for fotballgruppa og det er en veldig fin måte å få presentert spillere, trenere, ledere og ikke minst sponsorer og klubb på.

I år vil det også være et pliktig kjøp på min. 3 kalendere pr. familie som har medlemmer/spillere i fotballgruppa. Disse tre kalenderne tenker vi at dere lett selger til familie som ikke nødvendigvis bor i Ål Det er selvsagt lov å kjøpe flere enn 3. Disse tre kalendere (eller flere) må hentes og betales i løpet av de fire dagene 15.11 - 18.11 mellom kl. 17-21 som styret er på Bråta. Her vil de som kjøper bli registrert.

 

I forbindelse med at vi i styret er på Bråta disse dagene så kan lagene også benytte disse dagene til å levere inn sine drakter, shortser og strømper. Vi skal ha komplette sett fra hvert lag (ikke stykkevis og delt fra hver enkelt spiller). Dette må lagledere sørge for å levere på Bråta en av disse kveldene. 

Vi vil også legge ut gjenglemt tøy så det vil således bli anledning til å få med seg gjenglemt tøy hjem. Det som ikke blir hentet i løpet av 18.11.21 blir levert til Fretex. 

I tillegg til utkjøring og kalendersalg på dør vil vi ha "stands" på Kiwi og Ålingen lørdag 20.11 og lørdag 27.11 fra kl. 10-16. Her ser vi for oss 2 perioder - en fra 10-13 og en fra 13-16. Vi trenger 8 personer disse dagene til å selge kalendere og de som ikke har mulighet til å være med på utkjøring 15-18.11 kan melde seg til tjeneste disse lørdagene. Meld fra til Karl Kristian Mørch - 45 86 71 71 hvilken dag og dato du kan. Det vil også være salg av kaffekopper fra Cirkle K disse lørdagene.

 

Vi håper at alle medlemmene bidrar på dugnaden slik at vi får gjennomført kalendersalget på en god og  effektiv måte til stor nytte for aktivitet i fotballgruppa i året som kommer.

 

Kalendersalg

Postet av Ål IL - Fotball den 20. Nov 2017

Nå er vi straks klare for årets kalendersalg. 

Vi takker alle våre samarbeidspartnere med flotte gevinster til årets julekalender!

Her kommer litt info rundt dette. Viktig at dere deler dette med laget!

PRIS pr kalender kr. 100,-.

Tirsdag 28/11 KUN kjøreruter

Vi starter utdelingen av roder kl. 17.30 frem til 19.00. Det er 28 kjøreruter. Første mann til mølla 😊

Aldersgruppe 10 - 16 år (7er, 9er og 11er fotball)

Her trenger vi sjåfører og spillere. 

Minimum 2, max 3 spillere pr bil.

De som ikke har anledning til å være med på kjørerute i nevnt aldersgruppe, må hente ut kalendere torsdag på klubbhuset.

Torsdag 30/11 uthenting av kalendere på klubbhuset kl. 17.30 - 20.00.

6 - 9 år (3er og 5er fotball) må selge 3 kalendere hver. 

10 - 16 år selger 5 kalendere hver.

Det er fint om dere betaler kalenderne når dere henter ut.

Julemarked ÅL 2-3/12

Her har fotballgruppa bestilt stand. De som ikke har anledning til å selge nevnte dager melder seg på til oss for å være med her.

Betalingmulighetene vi har er vipps, kontant og giro. 

Vi har fokus på barnas sikkerhet - HUSK REFLEKS - Ta Vare!

Minner om at dette er en av våre inntektskilder og det er viktig at alle stiller opp 😊

Lykke til med årets salg!

 

Mvh
Styret

ÅL IL Fotball
Kalendersalg

Postet av Ål IL - Fotball den 11. Des 2016

For deg som ikke har fått kjøpt kalender ennå, kan du nå kjøpe denne hos G-Sport ÅL.

For dere som har kalendere igjen og selge er det mulighet for å selge disse i helga i sentrum. Det er nok mange som er på julehandel og sjansen for å få solgt de siste kalenderne er stor! Om du ikke har flere kalendere igjen og har lyst å selge flere, kan du gå innom G-sport og hente ut noen :) Lykke til med salget! PS! Dette er flotte julegaver!

Flotte bilder av spillerne våre og julekalender med fine premier fra næringslivet på ÅL. Trekning blir offentliggjort 27/12 her på hjemmesiden vår og i Hallingdølen.


Julekalender

Postet av Ål IL - Fotball den 4. Des 2015

Takk til alle dere som har støttet opp om kalendersalget 😊 Vi beklager og gjør oppmerksom på at det dessverre står feil info på julelotteriet vedrørende henting av gevinster. Det skal ikke ringes på oppgitt tlfnr på baksiden av kalenderen, men hentes på klubbhuset tirsdag 12/1-16 og torsdag 14/1-16 .