Sammen skal vi fylle Ullevaal Stadion!

Postet av Ål IL - Fotball den 19. Jun 2022

Kvinnelandslaget spiller sin siste kamp før avreise til EM i England på Ullevaal Stadion lørdag 25. juni kl. 17.00. Dnb som sponsor ønsker å fylle Ullevaal Stadion og tilbyr gratis billetter og eventuelt buss for de som ønsker å reise på kampen. Er det noen, spesielt jentelag, som kunne tenkt seg å reise på felles gratis tur? HFK har tilbudt seg å hjelp med organisering om det er flere klubber i Hallingdal som er interesserte. Gi snarlig tilbakemelding til styret om dette er aktuelt.
-
Sammen skal vi fylle Ullevaal Stadion!
Da vi inngikk sponsoratet med Kvinnelandslaget i fotball, døpte vi de om til Vinnelandslaget for å bidra til å tette kapitalgapet også i fotballen.

Når herrelandslaget spiller landskamp, er det ofte utsolgt på Ullevaal Stadion. Når Kvinnelandslaget spiller landskamp er det sjeldent flere enn 4000 tilskuere.

Dette vil vi endre og tilbyr derfor egen DNB-pris til deg, dine ansatte og kunder. Vi inviterer deg til å fylle Ullevaal Stadion for Vinnelandslaget, 25. juni kl. 17:00.
Som nevnt tar vi også regningen om klubber ønsker å fylle opp busser. Dere må ordne alt selv, dvs. gå inn å bestille billetter og bestille buss(er), regningen sendes DNB Bank ASA på mail til: vem@dnb.no
Faktura merkes Kvinnelandskamp / Tom Arne Akerholt.
Håper dette er interessant for dere.
Med vennlig hilsen
_______________________________________________
Trond Christian Mathiesen
Kundeansvarlig Bedrift | Bedriftsenter Buskerud avd Hønefoss og HallingdalKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.