FOTBALLKALENDEREN 2022

Postet av Ål IL - Fotball den 6. Nov 2021

Da er vi snart klare med fotballkalenderen 2022. I år satser vi på tidligere opplegg med utkjøring og salg av kalendere på dør.

Vi i styret vil være tilstede på Bråta og dele ut kalendere i perioden mandag – torsdag 15 – 18.11 fra kl. 17-21 alle fire kvelder. Vi trenger minst 28 biler/sjåfører for å dekke de ulike kjørerutene så her er det bare å melde seg på. Vi tenker at dere fyller opp bilen med spillere som bistår med salget på dørene.

 Kalendersalget er en meget viktig inntektskilde for fotballgruppa og det er en veldig fin måte å få presentert spillere, trenere, ledere og ikke minst sponsorer og klubb på.

I år vil det også være et pliktig kjøp på min. 3 kalendere pr. familie som har medlemmer/spillere i fotballgruppa. Disse tre kalenderne tenker vi at dere lett selger til familie som ikke nødvendigvis bor i Ål Det er selvsagt lov å kjøpe flere enn 3. Disse tre kalendere (eller flere) må hentes og betales i løpet av de fire dagene 15.11 - 18.11 mellom kl. 17-21 som styret er på Bråta. Her vil de som kjøper bli registrert.

 

I forbindelse med at vi i styret er på Bråta disse dagene så kan lagene også benytte disse dagene til å levere inn sine drakter, shortser og strømper. Vi skal ha komplette sett fra hvert lag (ikke stykkevis og delt fra hver enkelt spiller). Dette må lagledere sørge for å levere på Bråta en av disse kveldene. 

Vi vil også legge ut gjenglemt tøy så det vil således bli anledning til å få med seg gjenglemt tøy hjem. Det som ikke blir hentet i løpet av 18.11.21 blir levert til Fretex. 

I tillegg til utkjøring og kalendersalg på dør vil vi ha "stands" på Kiwi og Ålingen lørdag 20.11 og lørdag 27.11 fra kl. 10-16. Her ser vi for oss 2 perioder - en fra 10-13 og en fra 13-16. Vi trenger 8 personer disse dagene til å selge kalendere og de som ikke har mulighet til å være med på utkjøring 15-18.11 kan melde seg til tjeneste disse lørdagene. Meld fra til Karl Kristian Mørch - 45 86 71 71 hvilken dag og dato du kan. Det vil også være salg av kaffekopper fra Cirkle K disse lørdagene.

 

Vi håper at alle medlemmene bidrar på dugnaden slik at vi får gjennomført kalendersalget på en god og  effektiv måte til stor nytte for aktivitet i fotballgruppa i året som kommer.

 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline